Валентин Михов изригна срещу Домусчиев, Батков и Комбината

Публикувано на: 20.11.2012 08:52

Автор: Проспорт.бг

©БГНЕС
Валентин Михов
Бившият шеф на Професионалната футболна лига Валентин Михов отговори на Кирил Домусчиев, който след мача с Левски (1:0) индиректно го обвини, че е комарджия, който обира клубовете.

"Ще го коментирам в съда. Мисля, че човекът не е запознат с атмосферата. Не са му ясни някои неща. Аз съм играл преди пет-шест години. Той малко не е в час и не може да разбере, че това е минало.

Но не е негова работа как си харча парите и какво правя. Това си е моят живот. Едни обичат жени, други казино, трети коли. Нека да е жив и здрав. Аз не му се меся в неговата работа, но когато твърди, че някой краде от футбола, да го докаже.

Това ще го направи в съда. Там ще бъде мястото и на него, и на някои други. Това, което имам, ще го кажа в съда на футболния съюз, на Кирил Домусчиев, както и на други хора. Има съд и аз вярвам в него. Не може да се обижда така в България.

Имаше една приказка едно време, която ми я казваше майка ми - кога стана калайджия, кога еди какво си. Отскоро е във футбола и явно не знае кой е Вальо Михов.

Негов проблем е. Не е мой. Уважавам отбора и победите му. Не му завиждам, че има оборот 500 милиона евро. Да е жив и здрав, да има 1 милиард", гневно коментира Михов.

"Просто той си говори на ангро. Негов проблем е. Няма да се изравнявам на нивото му. Отскоро е и явно не знае кой съм. Но в съда ще кажат кой съм.

Ако съм откраднал един лев от клубовете, го дарявам на него. Нека докаже, че съм крадец. Нека докаже колко пари липсват от правата. Нека, но като не може, вече да си носи кръста", каза Михов пред "Тема спорт".

Той коментира и придобиването и продаването на правата от Кирил Домусчиев и Тодор Батков.

"Защо да не кажат за колко пари е договорът тази година, колко пари се полагат на клубовете. Защо Вальо Михов можеше да ги каже всички тези неща, а те - не. Когато Михов бе президент на ПФЛ, имаше конфликт на интереси с фирмата, която държи правата.

Ами Караиванов не е ли секретар на лигата и шеф на фирмата? Не е ли конфликт на интереси, че за първи път БФС има платен президент в лигата. Аз никога не съм бил такъв. Това не е ли кражба от лигата?", завърши Михов.